2020. április

Lovasberény Község Önkormányzatának képviselő-testülete megalakulását követően eldöntötte, hogy minden ünnep alkalmával köszönete képen megajándékoz egy olyan lakost, aki sokat tett az elmúlt időszakban a településért! Karácsonykor Hajdú Szabolcs Koppány református lelkipásztor adta át az ajándékot, valamint mondott köszönetet Kis Balázsnak és Nagy Attilának a gyermeksport területén végzett tevékenységük kapcsán.

A március 15-i ünnepségen Kerecsényi Tibornak szerettünk volna köszönetet mondani mindenért, amit a településért, valamint az óvodáért tett! Sajnos az ünnepség elmaradt, de a köszönetünket mindenképpen szerettük volna kifejezni, ezért otthonában látogattuk meg és adtuk át oklevelünket, valamint a Lovasberényi Színkör egyesület által felajánlott festményt! Fontos a jó példa, fontos az önzetlenség és fontos az, hogy tudjuk megköszönni azt, amit kapunk!

Tibi több éve tagja a Polgári Védelem vezetői törzsének, rengeteget segített a kisebb-nagyobb útjavítások alkalmával (Radnóti utca, Diósi út, Csarnokhoz vezető út hengerezése). Én magam is nagyon sok szakmai tanácsot kaptam tőle és hívhattam bármikor mindig szakított rám időt! Az óvodában többször felkérték javítási és egyéb munkálatok elvégzésére, mindig szívesen ment!

Még egyszer köszönjük szépen!

Südi Mihály polgármester

Következő lapzárta időpontja:

2024.

július 19.

 

termofold

gecs

egyszazalek

 

 

 

 

  hazi            human