cimerBerényi Újság

ISSN 2060-2243

Megjelenik havonta 500 példányban.

Első megjelenés: 1993. január.

Ára: 100 Ft.

Felelős kiadó: Lovasberény Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Főszerkesztő: Szűcs Józsefné

Szerkesztők: Kerecsényi Zsuzsanna, Major Hajnalka, dr. Sánta Lajosné

Szerkesztőség: Polgármesteri Hivatal, 8093 Lovasberény, Kossuth u. 62.
Telefon: +36/22/456-024
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyomda: Extra Média Nyomda Kft., 8000 Székesfehérvár, Gombócleső út
Telefon: +36/22/512-120
Tördelőszerkesztő: Horváth Péter
Telefon: +36/30/29-26-993
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Cikkeket és képeket csak elektronikus (OpenOffice, LibreOffice - odt, Word - doc., docx és JPG) formában fogadunk el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy feltöltheti honlapunkon. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett és közlésre alkalmas írásokat, képeket szerkesztési elveinek megfelelően válogassa, a szövegeket rövidítse, a stilisztikai és helyesírási hibákat kijavítsa, a fotókat megvágja. 

Hirdetését feladhatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy feltöltheti honlapunkon.

A Berényi Újságba szánt cikket és hirdetést csak névvel, e-mail címmel és telefonszámmal ellátva fogadunk el akkor is, ha a megjelenés név nélkül, vagy álnéven történik.

A szerkesztőség nem feltétlenül ért egyet az írások, hirdetések tartalmával, nem vállal felelősséget azokért.

 

 

Következő lapzárta időpontja:

2024.

június 27.

 

termofold

gecs

egyszazalek

 

 

 

 

  hazi            human